Transportoare blindate

Tocmai ce s-a semnat contractul de achizitionare a 227 de transportoare blindate piranha v prezenti mihai fifor si premierul mihai tudose. Ministerul apărării cumpără 227 de transportoare blindate piranha 5 de la iveco http:// vlnro/2mb3rvf 0 replies 0 retweets 0 likes reply retweet retweeted. Mai multe transportoare blindate ale unității antiteroriste din ungaria au ieșit pe străzile din budapesta, duminică, pentru a asigura securitatea de crăciun. Vertical news 252 likes ministerul român al apărării va cumpăra 272 de transportoare blindate sistem 8 x 8, iar contractul de achiziție va fi semnat. Ministrul apărării naţionale, mihai fifor, a declarat că primele 36 de transportoare blindate piranha vor intra în dotarea armatei române până la finalul anului . Ministrul apărării, mihai fifor, a anunţat, sâmbătă, la arad, că primele transportoare blindate produse în elveţia, 31, vor ajunge în românia până la sfârşitul anului, iar alte 5 vor fi produse la uzina mecanică bucureşti în acelaşi interval astfel, în total, 36 de transportoare. Plăci blindate de oțel republica socialistă românia a obținut în 1987 de la urss permisiunea de a construi sub licență 70 de transportoare blindate btr-80. Prima transa de transportoare blindate – in 2016 armata are un proiect de completare a capacităţilor de comunicaţii şi informatică.

Achizitia anului in armata romana: vineri se semneaza contractul pentru cumpararea a 227 transportoare blindate piranha 5 de la compania americana general dynamics. Armata romana ar putea contracta inca din acest an un prim lot de 272 de transportoare blindate ce ar urma sa fie produse in romania, la uzina moreni, impreuna cu firma geermana rheinmetall defence - hotnews, stiri, articole, revista presei, politica, economie, sport. Acordul prevede ca se vor achizitiona 227 transportoare blindate sase din cele 36 astfel de transportoare ce vor intra in posesia mapn in acest an vor fi produse la bucuresti, la uzina mecanica. Transportor blindat germania compania romano-germana care fabrica la moreni 400 de transportoare blindate 8x8 agilis va crea peste 600 locuri de munca 87%.

Contractul de achiziţie a 227 de transportoare blindate piranha v a fost semnat vineri în prezenţa premierului mihai tudose, a viceprim-ministrului marcel ciolacu şi a ministrului apărării, mihai fifor. Stirile zilei din eveniment : ministrul apărării naţionale, mihai fifor, a declarat, sâmbătă, că primele 36 de transportoare blindate piranha vor intra în dotarea armatei române până la finalul anului, 31 fiind aduse de pe linia de.

Programul tbt a apărut în urma deciziei ministerului apărării naţionale din 2010 şi prevedea înlocuirea vechilor blindate ale de transportoare. Blindate produse la uzina mecanică bucureşti guvernul va semna, marți, un memorandum cu general dynamics, un producător american de vehicule blindate. Forta militara a romaniei romanian army home transportoare blindate / armoured: 209 de unități blindate și 150 de tunuri și aruncătoare de grenade.

Transportoare blindate

Ministerul bulgar al apărării va prezenta luna viitoare în guvern propunerea de achiziţie de avioane de vânătoare şi transportoare blindate, a declarat vineri.

  • Si totusi, nu e saur poate 2, hm, sau 3-ul ala atat de asteptat ministerul apărării naţionale a demarat programul de dotare a armatei cu transportoare blindate pentru trupe 8x8.
  • Vineri a fost semnat contractul între armata romană şi firma elveţienilor de la general dynamics pentru cele 227 de transportoare blindate piranha 5.

Sâmbătă, 21 aprilie, militarii marii unităţi vor fi prezenţi între orele 1000-1800 în parcarea complexului palas mall din iaşi, cu o expoziţie de armament şi tehnică de luptă în cadrul căreia vor prezenta publicului larg armament uşor şi greu de infanterie, transportoare blindate şi tancuri, piese de artilerie terestră şi. Investiţia rheinmetall prin compania mixtă româno-germană romanian military vehicle systems (rmvs) va crea peste 600 locuri de muncă directe şi indirecte la moreni, unde se vor construi 400 de transportoare blindate 8x8 agilis, iar circa 87% din componente vor fi produse şi furnizate din românia, arată un comunicat al companiei. Inițial s-a vehiculat în spațiul public despre doar 94 de transportoare blindate de tip piranha.

Transportoare blindate
Rated 4/5 based on 44 review

All Rights Saved.